Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Навчання принципам кризових комунікацій

Новини
12.11.2021

Впродовж 8-9 листопада 2021 року, Анна Пікалова, начальник відділу та Тетяна Супрун, фахівець з комунікацій відділу економічного розвитку та інвестицій Нововодолазької селищної ради, брали участь у тренінгу для представників територіальних громад Харківської області за темою: «Як звертатися до громади аби протистояти маніпуляціям, фейкам, дезінформації. Принципи кризових комунікацій».

Спікери тренінгу Андо Ківіберг, колишній міський голова Вільянді (Естонія) та Катрі Райк, колишня міський голова Нарви (Естонія) розповіли про власний досвід кризових комунікацій, Тііт Мацулевич, експерт Естонського центру міжнародного розвитку, колишній посол Естонії в Україні, виклав основи та принципи кризової комунікації. Артур Аукон, журналіст, головний експерт з медіа та журналістики Естонського центру міжнародного розвитку, дав практичні поради взаємодії зі ЗМІ, а Лариса Мудрак, експертка з кризових комунікацій, CEO FBN Ukraine, Президентка Win Win Communication, виклала теорію кризових комунікацій та як місцевим громадам побудувати ефективні комунікації, адже комунікації є однією з найважливіших складових ефективного управління і впровадження будь-яких рішень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше