Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До уваги суб’єктів декларування Нововодолазької селищної територіальної громади

Оголошення
13.02.2024

Нагадуємо, що з 01 січня 2024 року розпочалась кампанія декларування за 2023 звітний період. Відповідно до статті 45 Закону України «Про запобігання корупції» (далі - Закон) суб’єкти декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (далі – НАЗК) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація), за минулий рік.

Відповідну декларацію зобов’язані  подати і депутати Нововодолазької селищної ради та особи, які для цілей цього Закону прирівнюються до осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

З метою своєчасного заповнення декларації на сайті НАЗК та подання її у належний Законом строк радимо заздалегідь перевірити термін дії та належне функціонування особистого електронного цифрового підпису (ЕЦП).

Додатково зауважуємо, що для суб’єктів декларування працює технічна підтримка за електронною адресою support@nazk.gov.ua, а ознайомитися з роз’ясненнями щодо заповнення декларацій можна в «Базі знань» НАЗК: https://bit.ly/2LQ6QKf.

Телефон Контакт-центру НАЗК +38 (044) 200 06 94. Консультації надаються в робочі дні з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше