Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг-воркшоп із проєктного менеджменту

Новини
16.08.2023

14—15 серпня відбувся дводенний тренінг-воркшоп із проєктного менеджменту. Участь в цьому заході взяли представники та представниці навчальних закладів, поліцейські офіцери громади, старости, молодь та небайдужі жителі громади. 

Метою тренінгу було навчити учасників та учасниць методикам написання проєктів, зокрема правилам вибору тематики проєкту, заповненню проєктної заявки, особливостям проєктного менеджменту в контексті мобілізації громад (включаючи реалізацію та оцінку проєкту).

Серед завдань, які були включені до програми тренінгу, були:

• ознайомлення з метою та базовими принципами мобілізації громад;
• вивчення основ підходу громадської безпеки та соціальної згуртованості/відновлення;
• ознайомлення з основними вимогами щодо so.

Учасники заходу навчалися писати проєкти, які стануть корисними для всіх жителів громади. Такі проєкти допоможуть залучити міжнародні інвестиції та гранти, спрямовані на підтримку згуртованості та безпеки нашої громади. 

Тренінг організовано за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше