Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

«Скажемо булінгу-НІ»

Новини
23.11.2021

Спеціалістом служби у справах дітей Базюк Аліною та провідним фахівцем із соціальної роботи  КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Чухлатаю  Вікторією, 19 листопада 2021 року було проведено профілактичну роботу у Новововодолазькому ліцеї № 2 учням 8 - 9 класу на тему - «Скажемо булінгу-НІ».

Під час профілактичної роботи, були обговорені питання: що таке булінг, куди потрібно звертатися, як себе уберегти від цієї ситуації та не стати жертвою.  Дітям ще раз нагадали про булінг, як його розпізнати і що робити в даній ситуації. Перш за все треба не соромитися зізнатися іншим, що ви страждаєте. Ви можете сказати про це дорослим, яким ви довіряєте, старшим товаришам, вчителям або шкільному психологу. Пам’ятайте, що коли кривдника не зупинити, можуть постраждати інші діти .

Насамперед, варто пам’ятати, що булінг не виникає раптово, а є результатом нерозв’язаного вчасно конфлікту. Тож потрібно уважно спостерігати за тим, що відбувається в класі, відслідковувати ознаки конфліктних ситуацій та своєчасно допомагати вирішенню суперечок.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше