Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Результати участі у проєкті Крила

Новини
28.10.2021
Вітаємо Оксану, мешканку Нововодользької громади, яка першою отримала обладнання для старту власної справи від проєкту КРИЛА! Портативна акустична колонка допоможе їй здійснити мрію - відкрити студію естрадного танцю.
Оксана разом з іншими учасницями взяла участь у проєкті КРИЛА. Вона закінчила "Майстерню можливостей", пройшла тренінг з базових бізнес-навичок, написала бізнес-план, подала його до регіональної відбіркової комісії проєкту і перемогла.
Невдовзі інші переможниці конкурсу на отримання стартового фінансування проєкту отримають обладнання або матеріали, щоб розпочати власну справу.
Проєкт КРИЛА (Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки) впроваджується Пактом за підтримки Embassy of Canada to Ukraine.
Зараз триває набір у другий цикл програми "Майстерня можливостей". Умови участі у проєкті "Крила" можна дізнатися у місцевої координаторки проєкту Семитоцької Наталії за номером телефону 0666334894, або заповнивши форму зворотнього зв'язку, і вам обов'язково перетелфонують: https://docs.google.com/forms/d/1KzPu-kYGJjEj7__VVdn1sj4Rd4YFafW-2WqH3Rnv3Ps/edit
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше