Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС!

Оголошення
30.10.2021

Нововодолазька селищна рада оголошує конкурс на придбання житла з метою формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Нововодолазької селищної ради.

Інформація про умови проведення конкурсу:

1. Замовник: Нововодолазька селищна рада

2. Код ЄДРПОУ: 04397997

3. Адреса: Харківська область, Харківський район, смт Нова Водолага, вулиця Донця Григорія, будинок 14, (Нововодолазька селищна рада).

4. Секретар комісії : Пікалова Олена Олександрівна, начальник Відділу соціального захисту населення Нововодолазької селищної ради.

тел.(05740) 4-22-96, (05740) 4-30-18.

Електронна адреса: soc_nvgromada@ukr.ner.

5. Вимоги до житла: Вторинний ринок впорядкованого житла, придатного для проживання, яке відповідає встановленим санітарним та технічним вимогам, середня площа складає 80 м2.

6. Строк подання конкурсної документації: протягом 30 календарних днів з дня оголошення конкурсу.

7. Для участі у конкурсі подаються:

1. Заява про участь у конкурсі - цінова конкурсна пропозиція.

2. Копія паспорта фізичної особи.

3. Копія реєстраційного номера облікової карти платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку в паспорті).

4. Копії правовстановлюючих документів на житлове приміщення (будинок, квартиру) та копії правовстановлюючих документів на земельну ділянку, на якій розташоване житлове приміщення (у разі наявності)).

5. Згода чоловіка/дружини на продаж цього майна, якщо майно було придбано у шлюбі (копія свідоцтва про шлюб).

6. Інформація з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно із відомостями про зареєстровані речові права на нерухоме майно та їх обтяження (документи, які підтверджують відсутність заборон, арештів, іпотек відповідно до Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяження).

7. Акт оцінки вартості житла, яке придбається.

8. Фотографії житлового приміщення (будинку, квартири).

9. Довідка, що посвідчує відсутність на час подання конкурсної пропозиції осіб, які зареєстровані в житловому приміщенні, що подається на конкурс.

10. Довідки про відсутність заборгованості за житлово-комунальні послуги.

11. Довідка з банку, в якому відкритий розрахунковий рахунок учасника конкурсу.

Пропозиції подаються в письмовому виді. Спосіб подання конкурсних пропозицій-особисто або поштою.

8. Дата, час і місце проведення конкурсу:

01.12.2021 року 10-00, Харківська область, Харківський район, смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 14 (Нововодолазька селищна рада, 2-й поверх).      

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше