Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання З Днем народження селищному голові

Привітання
31.03.2023

Шановний Олександре Сергійовичу!
Прийміть найщиріші вітання від колективу Нововодолазької селищної ради, депутатського корпусу та виконавчого комітету з нагоди Дня народження!
Ви – мудрий управлінець, завжди відкритий до саморозвитку, далекоглядний, досвідчений, цілеспрямований, вимогливий, але справедливий керівник. У цей особливий для Вас день дякуємо за багаторічну віддану працю на благо нашої громади, непохитну патріотичну позицію та виважені рішення й мудрість. У такий непростий час на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя Нововодолазької ТГ та нових мешканців громади-переселенців, а також тих, хто захищає рідну землю від ворога.
Мрійте, дивіться вперед з надією та оптимізмом, нехай Вас завжди зігріває родинне тепло та людська вдячність, а підтримка колег буде стимулом для нових звершень. Міцного Вам здоров´я, професійних успіхів, Божого благословіння, сімейного затишку і щастя, щедрої світлої долі, багатої на любов і добро. Якнайшвидшої Перемоги, мирного неба на головою та спокою в рідній Україні та Нововодолазькій громаді!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше