Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Завершилися останні групові заняття програми "Майстерня можливостей" у Нововодолазькій громаді (проєкт "Крила")

Новини
02.09.2021

Завершилися останні групові заняття програми "Майстерня можливостей" у Нововодолазькій громаді (проєкт "Крила")

Наснажені, з винесеними особистими висновками, отриманим досвідом постановки цілей та розстановки пріоритетів, більшою впевненістю у власних силах, учасниці програми готові рухатися далі.
Вже пройдено тренінг із Започаткування та розвитку власної справи, після якого учасниці програми написали бізнес-плани та очікують на оголошення переможців. І пройдено тренінг із Навичок успішного працевлаштування, під час якого жінки отримали нові корисні знання та рекомендації щодо пошуку роботи.

Окремо хотіла б подякувати голові Нововодолазької ТГ Єсіну Олександру Сергійовичу та Начальнику відділу економічного розвитку та інвестицій Нововодолазької селищної ради Пікаловій Анні Борисівні за підтримку нашої ініціативи в рамках проєкту "Крила".
Проєкт «Крила» в Харківській області впроваджується Міжнародна організація  #Pact спільно з Українською благодійною організацією #Convictus за фінансової підтримки Уряду Канади.

Детальну інформацію про проєкт та можливість участі у ньому Ви можете отримати:
- зателефонувавши за номером 0666334894 (Семитоцька Наталія, місцева координаторка)
- заповнивши форму зворотнього зв'язку https://docs.google.com/…/1KzPu-kYGJjEj7__VVdn1sj4Rd4…/edit…

Місцева координаторка проєкту "Крила"  Семитоцька Наталія

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше