Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нововодолазька ТГ переможець у конкурсі грантів "Енергія Розвитку"

Новини
03.06.2021

Сьогодні у приміщенні Нововодолазької селищної ради відбулося урочисте вручення диплому та сертифікату  від Групи Нафтогаз за конкурсом грантів «Енергія Розвитку»!!!

Нововодолазька селищна  територіальна громада отримала сертифікат на 100 000 грн. на реалізацію проєкту розвитку громади «Зміцнити забезпечення закладів сімейної медицини Нововодолажчини – шлях до громади здорових людей!»

Дякуємо Групі «Нафтогаз» та ГО «Інститут партнерства і сталого розвитку» за надану можливість покращити якість надання медичних послуг на території громади, змістовне та захоплююче навчання з написання проєктів розвитку!!! Дякуємо організаторам та регіональній менеджерці Вікторії Сафоновій!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше