Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Визначено перевізника

Новини
05.05.2021

28 квітня 2021 року у малій залі Нововодолазької селищної ради відбулося засідання конкурсного комітету з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Нововодолазької селищної територіальної громади.

Відповідно до п.п. 8, 13, 27, 49, 51 порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою КМУ від 03.12.2008 року № 1081 (зі змінами), протоколу засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Нововодолазької селищної ради від 28.04.2021 року №3, який містить рішення про результати конкурсу.

До складу конкурсного комітету ввійшли представники відповідних органів виконавчої влади, управління Укртрансбезпеки, поліції та громадських організацій, діяльність половини з яких пов’язана з автомобільним транспортом.

Конкурсний комітет шляхом голосування одноголосно визнав переможцем конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах, загального користування, які не виходять за межі території Нововодолазької селищної  територіальної громади: №1467 Мокра Рокитна-Нова Водолага, №1458 Нова Водолага-Залізничні Бірки, №1460 Княжне-Нова Водолага, фізичну особу-підприємця Стахорського Ю.В.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше