Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Увага всім жителям громади!

Інформація
05.05.2023

Увага! АТ «Новоселівський ГЗК» повідомляє: перебування на території підприємства, купання у водоймищах Новоселівського кар’єру – КАТЕГОРИЧНО ЗАБОРОНЕНО!
В кар’єрі проводяться роботи підвищеної небезпеки – діяльність з видобутку корисних копалин. Зазначені роботи передбачають застосування технологічних механізмів та великовантажної техніки, рушення грунтового покриву, що може призвести до зсувів та обвалів. Водоймища кар’єру являються технологічними. Вони не призначені для відпочинку та купання.
У разі нещасного випадку – травмування, завдання шкоди здоров’ю від роботи механізмів та транспорту, утоплення тощо, підприємство не несе відповідальності за дії сторонніх осіб, що проникають на територію.
Правління АТ «Новоселівський ГЗК»

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше