Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У м. Івано-Франківськ пройшов еко-тренінг: "Зелений та сталий розвиток"

Новини
05.07.2021

2-3 липня у м. Івано-Франківськ пройшла презентація  програми EU4Youth – Майстерня з розробки політик: Дорожні карти залучення молоді; Зелений та сталий розвиток.

Представниками нашої громади виступили: фахівець Мололіжного інформаційно-комунікаційного ресурсного центру Олена Семенко, директор дитячої школи мистецтв Анна Абрамович та організатор дозвілля Нововодолазького селищного Будинку культури Олександра Кругла.

Крістіан Вагнер - координатор проєкту,  познайомив із досвідом інших країн, які вже працюють в даних програмах.  Учасники мали можливість більш детально обговорити сучасні проблеми молоді, які пов’язані з навколишнім середовищем, та виклики зеленого й сталого розвитку в Україні, спільно створити пропозиції щодо пілотного впровадження екологічних рекомендацій у громадах.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше