Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання селищного голови Олександра Єсіна

Привітання
07.12.2021

Щиро вітаю усіх тих, хто своєю працею сприяв і сприяє утвердженню в українському суспільстві принципів демократії і народовладдя – депутатів, членів виконавчих комітетів, посадових осіб органів місцевого самоврядування та усіх громадян, які вболівають за розквіт і розбудову нашої громади. Всіх нас об’єднує спільне прагнення зробити нашу громаду успішною, самодостатньою, комфортною для проживання.

Нехай цей святковий день додасть нам єдності та порозуміння задля добра і благополуччя рідної Нововодолажчини, а ваші ініціативи, вимоги і пропозиції знаходять підтримку і втілюються в життя. Бажаю й надалі бути принциповими у відстоюванні інтересів громади, невичерпної енергії та натхнення, реалізації усіх планів та проєктівдобра й любові, миру, злагоди та нових перемог.

З повагою, 

Селищний голова                                                      Олександр Єсін

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше