Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг щодо залучення громадськості до прийняття управлінських рішень

Новини
08.10.2021

В рамках проєкту «Поширення технологій партисипасивної демократії у територіальних громадах Харківської області», який реалізується за підтримки NED (США), Анна Пікалова, начальник та Тетяна Супрун, фахівець з комунікацій відділу економічного розвитку та інвестицій Нововодолазької селищної ради, взяли участь у дводенному тренінгу в м.Харків «Технології залучення громадськості до прийняття управлінських рішень в органах місцевого самоврядування України», який провела громадська організація «Волонтерська ініціатива «Станція Харків».

Під час тренінгу були опрацьовані питання про механізми залучення громадян до прийняття управлінських рішень в органах місцевого самоврядування України, розглянуто результати оцінювання поширеності інструментів партисипативної демократії в громадах Харківщини. Також учасники тренінгу отримали навички з технологій ефективного ділового спілкування та ведення переговорів, вчилися стратегічному мисленню та роботі в команді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше