Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Соціальна перукарня

Новини
09.02.2022

У перші дні 2022 року в Новій Водолазі розпочала роботу соціальна перукарня при Комунальному закладі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Нововодолазької селищної ради. Новий вид соціальних послуг з’явився в нашій громаді завдяки співпраці Нововодолазької селищної ради та компанії  GIZ у рамках проєкту "Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України".

 Для створення комфортних та сучасних умов у перукарні, за кошти бюджету Нововодолазької селищної громади, було зроблено ремонт приміщення, налагоджено водопостачання та водовідведення, а товариством GIZ закуплено перукарські крісло та столик, дзеркало, сушарку й інше необхідне приладдя.

 Загальна вартість проєкту склала 107,447 тис. грн. (кошти GIZ  - 56,618 тис. грн., бюджету громади  - 50,829 тис. грн.).

У перукарні працює кваліфікований перукар, яка володіє сучасними техніками жіночих та чоловічих стрижок і зачісок. Скористатись послугами соціального перукаря  можуть і ті жителі громади, які за станом здоров’я не можуть самостійно пересуватися. Перукар за попереднім записом відвідує їх вдома. Також організовано виїзди перукаря в населені пункти громади на постійній основі за окремим графіком.

Безкоштовно послугами перукаря можуть користуватися громадяни, які знаходяться на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Нововодолазької селищної ради; діти з сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та отримують соціальні послуги в КУ «ТЦСО» та особи з інвалідністю 1 групи.

Для дітей війни вартість послуги встановлена в розмірі 50% від затверджених тарифів на платні перукарські послуги, які надаються Комунальною установою «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Нововодолазької селищної ради.

Пенсіонери за віком також можуть скористатись послугами перукаря і для них перукарські послуги КУ «ТЦСО» коштуватимуть на 25% менше від затвердженого тарифу.

Для того, щоб скористатися послугами перукаря необхідно мати з собою паспорт та посвідчення, яке підтверджує пільгову категорію. Отримати детальну інформацію та записатися на зручний для Вас час можна за телефоном:  4-47-56, з мобільного ( 05740)  4-47-56.

Соціальна перукарня працює за адресою: Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 6, кім. 16 (1 поверх).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше