Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нагадуємо, що у Нововодолазькій громаді продовжується набір до програми «Майстерня можливостей»

Оголошення
10.05.2023

У Нововодолазькій громаді продовжується набір до програми «Майстерня можливостей», її проводять в рамках проєкту «Крила». Проєкт впроваджує організація Pact Ukraine спільно з ВБО «Конвіктус Україна» за підтримки Embassy of Canada to Ukraine. Жінкам допоможуть опанувати знання та навички, для того, щоб учасниці проєкту могли знайти роботу, або відкрити власну справу.

‼️Участь у програмі безкоштовна.

Жінки, які на даний час мешкають у Нововодолазькій громаді, в тому числі внутрішньо переміщені особи, непрацевлаштовані або ті, хто має нестійку сезонну зайнятість, мають бажання розвиватися та готові реалізовувати свої мрії, мають можливість пройти навчання. Отримані навички надалі допоможуть знайти роботу, організувати ефективну самозайнятість або відкрити власну справу.

🚩 У програмі Вас чекають:
✔️ групова та індивідуальна робота;
✔️ мотиваційні заняття;
✔️ тренінг із працевлаштування;
✔️ тренінг із самозайнятості та бізнесу;
✔️ підтримка найуспішніших випускниць обладнанням та курсами.

‼️ Усі, хто бажає брати участь, мають заповнити форму зворотного зв’язку: https://docs.google.com/forms/d/1KzPu-kYGJjEj7__VVdn1sj4Rd4YFafW-2WqH3Rnv3Ps/edit
Або зателефонувати за номером у Вайбер : +380995464254- місцева координаторка проєкту у Нововодолазькій громаді, Лісова Світлана .

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше