Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Тренінг "Гендерно-чутливе врядування"

Новини
10.12.2021

9 грудня 2021 року, Анна Пікалова, начальник відділу та Сніжана Тиндик, спеціаліст відділу економічного розвитку та інвестицій, Олена Нечмоглод, фахівець із соціальної роботи відділу соціального захисту населення, Олена Велигоря, фахівець по роботі з молоддю Нововодолазького селищного будинку культури, взяли участь у тренінгу «Гендерно-чутливе врядування", яке проводили в рамках проєкту «Крила» (Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки), що впроваджується організацією Пакт завдяки підтримці Уряду Канади.

Були розглянуті питання інтеграції гендерного підходу, заснованого на правах людини на рівні територіальних громад, особливості формування гендерного профілю громади, гендерне бюджетування як ефективна технологія управління, самореалізація жінки як напрям гендерної соціалізації, а також презентували досвід застосування гендерних підходів у розвитку громад.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше