Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Реалізація чергових проєктів Бюджету участі

Новини
12.08.2021

Реалізовано чергові проєкти Бюджету участі: «Ордівська бібліотека-філія – сучасний інформаційний та культурний мультимедійний простір» (Ордівська бібліотека-філія КЗ «Публічна бібліотека» Нововодолазької селищної ради) та «Бібліотека – простір для інтелектуального, духовного та творчого розвитку жителів громади» (Староводолазька бібліотека-філія КЗ «Публічна бібліотека» Нововодолазької селищної ради).

Придбано ноутбуки, кольорові МФУ, телевізор та нові сучасні меблі. Інтер'єр бібліотек із стильним дизайном став добре відображати принцип багатофункціональності. Бібліотеки стали не тільки надзвичайно ефективним засобом залучення молодих користувачів до сучасних комп'ютерних технологій, але й інформаційним центром, що поєднує у собі функції загальнодоступної бібліотеки з освітнім, інтелектуальним і культурним сервісним центром.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше