Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Новий мікроавтобус отримав Рокитненський ліцей

Новини
12.11.2021
В Рокитненському ліцеї сьогодні свято.
Новий, 16-ти містний, із системою кондиціонування повітря, одним словом сучасний мікроавтобус отримав Рокитненський ліцей Нововодолазької селищної ради.
Це спільний проєкт, який започатковувався за підтримки народного депутата Олексія Красова між Нововодолазькою селищною радою та підприємством «Укргазвидобуток». Вартістю 1,5 мільйона гривень з яких 800 тисяч профінансувало підприємство та 700 тисяч місцевий бюджет.
Автобус буде використовуватися, як для підвозу учнів так і для потреб будинку культури Рокитненського старостинського округу!
Сьогодні Олексій Красов, Олександр Єсін та директор «Укргазвидобуток» Володимир Махновець, вручили водію Володимиру Шишкі ключі від нового мікроавтобусу.
Децентралізація в дії та гарний приклад партнерських відносин бізнесу та місцевої влади
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше