Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

До відома мешканців Нововодолазької громади

Оголошення
13.03.2023

‼️До відома мешканців Нововодолазької громади‼️
При Комунальній установі «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Нововодолазької селищної ради функціонує:
♦️Служба з перевезення осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату «Гармонія» - безкоштовно для осіб з інвалідністю та дітей з інвалідністю, які мають порушення опорно-рухового апарату. Запис на отримання послуги за телефоном – 0997943801.
♦️Відділення організації адресної натуральної допомоги – безкоштовно для осіб, які опинилися в складних життєвих надаються вживані речі із «Соціальної шафи», а саме: одяг та взуття жіноче, чоловіче, дитяче, іграшками, тощо. У разі потреби звертайтесь до КУ «ТЦСО», що знаходиться за адресою: смт Нова Водолага, вул. Воскресінська, 3.
♦️Пункт прокату технічних та інших засобів реабілітації - надає в безкоштовне користування візки та крісла для осіб з інвалідністю різного віку, ходунки, тростини, милиці тощо. Пункт прокату знаходиться за адресою: смт Нова Водолага, вул. Воскресінська, 3.
♦️«Соціальна перукарня» - безкоштовно послугами перукаря можуть користуватися громадяни, які знаходяться на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Нововодолазької селищної ради; діти із сімей, які опинились в складних життєвих обставинах та отримують соціальні послуги в КУ «ТЦСО» та особи з інвалідністю 1 групи. Для пенсіонерів та внутрішньо переміщених осіб – пільгові ціни. Перукарня знаходиться за адресою: смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 6, перший поверх. Довідки за телефоном: 05740-44756.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше