Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав

Новини
15.02.2022

Сьогодні з нагоди Дня вшанування пам’яті учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану у парку «Ювілейний» вшанували воїнів-афганців, які загинули під час виконання інтернаціонального обов’язку. Звернулись до присутніх учасників бойових дій зі словами вдячності та поваги. Учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знаку воїнами-інтернаціоналістам, які виконували свій обов’язок на території інших держав, та вшанували їх пам’ять хвилиною мовчання.
Цього ж дня секретар селищної ради Наталія Степаненко та заступник селищного голови з питань розвитку територій громади Віталій Столяренко поклали квіти до пам’ятника нововодолажчанину Сергію Мотиці, який героїчно загинув в Афганістані в 1987 році.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше