Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки"

Новини
15.06.2021

У Нововодолазькій територіальній громаді  відбулася презентація проєкту «Крила», який впроваджує Всеукраїнська благодійна організація «КОНВІКТУС УКРАЇНА» в партнерстві з Інститутом Пакт та за підтримки Уряду Канади.

«Крила» - унікальний економічний проєкт для розвитку та розкриття потенціалу жінок. Він дає змогу пройти мотиваційну програму «Майстерня можливостей» для досягнення своїх життєвих цілей та покращення якості життя, допомагає посилити особисті та професійні компетенції для працевлаштування або започаткування власної справи.

Після проходження курсу Майстерні, буде можливість на конкурсній основі отримати обладнання для реалізації своєї бізнес-ідеї та менторську підтримку.

Додатково в рамках проєкту передбачені можливості для розвитку малого бізнесу та навчання в IT-школі для жінок.

У рамках проєкту «Крила» планується навчання 20 жінок Нововодолазької селищної ТГ .

 Хто має бажання розвиватися та готові реалізовувати свої мрії, телефонуйте – 050-148-10-28 Анна Пікалова.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше