Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відділ соціального захисту населення Нововодолазької селищної ради інформує

Інформація
15.11.2021

Відділ соціального захисту населення Нововодолазької селищної ради інформує про необхідність укладання колективного договору в комунальних закладах, установах, які розташовані на території селищної ради.

Нагадуємо, що колективний договір є основним документом, що регулює трудові відносини та соціально-економічні інтереси роботодавця і найманих працівників, укладається між роботодавцем з однієї сторони і профспілковим органом (у разі відсутності таких органів представниками трудового колективу), з іншої сторони. Укладання колективного договору передбачено ст. 2 Закону України «Про колективні договори і угоди», ст. 65 Господарського кодексу України, ст.ст. 10, 11 Кодексу законів про працю України, ст.ст. 4, 6, 8 Закону України «Про соціальний діалог», ст.ст. 19, 20 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», ст. 19 Закону України «Про організації роботодавців, їх об’єднання, права і гарантії їх діяльності», ратифікованою в Україні Конвенцією Міжнародної організації праці від 01.07.1949 № 98 «Щодо застосування принципів права на організацію і укладання колективних договорів».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше