Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Нововодолазька селищна рада інформує

Оголошення
11.05.2023

ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

Нафта і дистиляти ( Дизельне паливо, Бензин А-95, Бензин А-92,Газ нафтовий скраплений по скретч –картам, талонам ), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Оприлюднюється  та на виконання  постанови Кабінету Міністрів України у № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами)

Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Нововодолазька селищна рада; Харківська область Харківський район, смт.Нова Водолага ,вул. Донця Григорія,14; ЄДРПОУ-04397997; категорія –орган місцевого самоврядування.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): 

Нафта і дистиляти (Дизельне паливо, Бензин А-95,Бензин А-92,Газ нафтовий скраплений  по скретч-картам, талонам) ДК 021 2015  09130000-9 Нафта і дистиляти.

Вид та ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2023-05-11-011794-а

Дата оголошення: 11.05.2023 року

Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями

Очікуваний обсяг закупівлі товару:

Найменування товару

Одиниця виміру

Кількість

Примітка

1.

Дизельне паливо

літр

3000

талони/скретч – карти

2.

Бензин А-95 

літр

2000

талони/скретч – карти

3.

Бензин А-92

літр

2000

талони/скретч – карти

4.

Газ нафтовий скраплений

літр

2000

талони/скретч – карти

Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 373000,00 грн.  з ПДВ.                    

Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі  проведено відповідно рекомендаціям Наказу Мінекономіки від 18.02.2020 року № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі»

Розмір бюджетного призначення: визначено відповідно до забезпечення в планових обсягах кошторису можливості здійснення відповідних видатків на пальне з бюджету протягом бюджетного періоду.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Якість товару повинна відповідати умовам, встановленим чинним законодавством (ДСТУ).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше