Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Патронатна сім'я

Новини
16.11.2021

Спеціалістом служби у справах дітей Базюк Аліною, та провідним фахівцем  із соціальної роботи КУ « Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Чухлатою Вікторією, 12 листопада 2021 року було проведено інформаційну роботу в  Нововодолазькій районній філії Харківського обласного центру зайнятості на тему: «Патронатна сім'я».

Під час інформаційної роботи, було роз'яснено, що таке "патронат", перегляд соціальних роликів та презентації «Патронат над дитиною», а також про необхідність такої послуги.

Патронат над дитиною – це «швидка сімейна допомога» дитині та її сім’ї, яка передбачає тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання нею, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Сім’я патронатного вихователя — це сім’я, в якій за згоди всіх її членів повнолітня особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки, виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі.

Розмір грошового забезпечення на утримання дитини відповідного віку в патронаті складає два прожиткових мінімуми. Грошове ж забезпечення патронатного вихователя становить 5 прожиткових мінімумів для працездатних осіб на місяць.

Тому, якщо ви хочете надавати допомогу дітям , отримувати гідну зарплату та мати трудовий стаж, дізнавайтеся про цю послугу більше в Службі у справах дітей та у  КУ « Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Нововодолазької селищної ради за адресою: смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія 7, або за телефоном 4 -27 -22.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше