Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Квест "Наш потенціал"

Новини
17.11.2021

Залучення молоді до процесу розбудови Нововодолазької селищної територіальної громади є одним з найважливіших напрямків роботи для ефективної реалізації Стратегії розвитку Нововодолазької селищної територіальної громади на 2018-2025 роки. Тож сьогодні, 17 листопада 2021 року, в великій залі Нововодолазької селищної ради зібралися здобувачі освіти нашої громади, члени Молодіжної ради, щоб взяти участь в інтелектуальному квесті «Наш потенціал», що відбувався в рамках виконання Плану дій з проведення публічного моніторингу і звітування проєкту «Стратегія для людей» та за підтримки ГО «СТЕП». Спільно з фахівцем молодіжного інформаційно-комунікаційного ресурсного центру Оленою Семенко, Анна Пікалова, начальник відділу економічного розвитку та інвестицій Нововодолазької селищної ради, презентували основні досягнення та цілі Стратегії. Діти активно брали участь у завданнях щодо бачення розвитку громади, її потреб та завдань на майбутнє. Склали 10 основних побажань та пріоритетів розвитку громади на найближчі 4 роки.

Участь молоді шкільного віку у виявленні проблемних питань важлива у діяльності селищної ради та повинна вийти на якісно-новий рівень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше