Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо пройти опитування проєкту “Реформи для громадян”

Опитування
18.05.2021

Запрошуємо пройти опитування проєкту “Реформи для громадян”, який ставить собі за мету підвищити рівень залученості громадян до політичних процесів та реформ на сході Україні. ГО “СМАРТ МЕДІА” збирає питання та думки для  кращої комунікації влади з громадянами. Запрошуємо пройти опитування за посиланням: https://forms.gle/GtnaFjXJsm6HK88HA.

Громадська організація “СМАРТ МЕДІА” з 2019 року має значний досвід у комунікації реформ проведення низки заходів та публічних форумів щодо залучення громадян та комунікації з владою, у яких взяли участь представники центральної та місцевої влади. Серед проектів “Ціна голосу”, всеукраїнські форуми “Галерея реформ”, “Листівка реформ”, “Ярмарка реформ”, публічні дискусії  та вебінари “Галерея реформ”. Ознайомитись з результатами  роботи громадської організації можна на сайті та соцмережах: YoutubeFacebookInstagram.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше