Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З днем працівників сільського господарства

Привітання
19.11.2021

Вітаю зі святом і висловлюю подяку всім, хто працює на нашій рідній землі, хто пов’язав свою долю із сільським господарством. Від вас залежить економічна незалежність країни, добробут її громадян, здоров'я нації, благополуччя нинішнього і майбутнього поколінь.

Нововодолажчина- це край працьовитих людей, які щодня трудяться на своїй землі, а сільськогосподарська галузь є однією з пріоритетних в нашій громаді. Вона забезпечує надходження до бюджетів усіх рівнів, надає робочі місця жителям Нововодолазької громади, несе соціальну відповідальність на територіях, де сільгоспвиробники здійснюють свою діяльність. Постійну підтримку аграріїв відчувають сфери освіти, культури та спорту, а також медицини в громаді.

Бажаю міцного здоров’я, благополуччя, злагоди і радості у ваших родинах, мирного неба, благодатної ниви і щедрих врожаїв.

З повагою, селищний голова               Олександр Єсін

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше