Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проєкт «Зміцнення демократичного врядування. Стратегії для людей»

Новини
20.09.2021

Зміцнення демократичного врядування, публічності, підзвітності та прозорості діяльності органів місцевого самоврядування, розвиток громадянського суспільства– це пріоритетні напрямки діяльності Нововодолазької селищної ради. Потужним інструментом цієї роботи є прийнята в 2018 році Стратегія розвитку Нововодолазької селищної територіальної громади на 2018-2025 роки.

З метою публічного моніторингу і звітування про результати виконання Стратегії, Нововодолазька селищна рада бере участь у проєкті «Зміцнення демократичного врядування. Стратегії для людей» громадської організації «Стратегії і технології ефективного партнерства». В рамках проєкту був затверджений план дій з проведення моніторингу, оцінювання  та популяризації результатів виконання Стратегії.

14 вересня 2021 року в парку «Ювілейний» під час проведення святкових заходів, присвячених Дню селища, працівники відділу економічного розвитку та інвестицій провели промоцію серед населення щодо виконання Стратегії, роздали інформаційні буклети. Мешканці громади зацікавлені в прозорості і відкритості діяльності як Нововодолазької селищної ради, так і роботи старостатів. Тож ефективне співробітництво з ГО «Стратегії і технології ефективного партнерства» в рамках проєкту «Зміцнення демократичного врядування. Стратегії для людей», спрямоване на досягнення суспільних цілей, продовжується.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше