Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Учні Нововодолазької громади відвідують Республіку Польща

Фоторепортаж
22.10.2021

Учні Нововодолазької громади - учасники проєкту "Волонтерство в громаді" відбули з ознайомчим візитом до Республіки Польща.

З 17 жовтня учасники проєкту «Волонтерство в громаді» у рамках програми польсько -українського обміну молоддю перебувають з обмінним візитом в гміні Білий Дунаєць Малопольського воєводства в Республіці Польща.  

Молоді люди отримали можливість стати учасниками освітнього проєкту «Смаки культур», де разом з польською молоддю вони підвищують культурну та історичну обізнаність, навчаються театральному мистецтву, режисурі, сучасним видам створення мелодій (бітбокс) та танцям.  

Проєкт підтримується Міністерством культури, національної спадщини та спорту (Польща).

Дякуємо нашим постійним партнерам ГО «Астерікс» керівнику Анжелікі Ібрагімовій за можливості для молоді - реалізувати себе !

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше