Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Початок двомісячника з укладання колективних договорів

Інформація
23.02.2022

Відділ соціального захисту населення Нововодолазької селищної ради інформує про початок двомісячника з укладання колективних договорів в комунальних закладах, установах, які розташовані на території селищної ради, який проводиться щорічно з лютого по березень 2022 року.

Нагадуємо, що колективний договір є основним документом, що регулює трудові відносини та соціально-економічні інтереси роботодавця і найманих працівників, укладається між роботодавцем з однієї сторони і профспілковим органом (у разі відсутності таких органів представниками трудового колективу), з іншої сторони. Укладання колективного договору передбачено ст. 2 Закону України «Про колективні договори і угоди», ст. 65 Господарського кодексу України, ст.ст. 10, 11 Кодексу законів про працю України, ст.ст. 4, 6, 8 Закону України «Про соціальний діалог», ст.ст. 19, 20 Закону України «Про професійні спілки, їх права та гарантії діяльності», ст. 19 Закону України «Про організації роботодавців, їх об’єднання, права і гарантії їх діяльності», ратифікованою в Україні Конвенцією Міжнародної організації праці від 01.07.1949 № 98 «Щодо застосування принципів права на організацію і укладання колективних договорів».

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше