Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Просвітницький захід на тему: «Конституція України – новий відлік часу»

Новини
25.06.2021

В 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави як повноправної учасниці світового співтовариства.
 День прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України.

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України. Її найвища юридична сила, верховенство права, політична, економічна та ідеологічна багатоманітність — фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє українського народу.  

25 червня 2021 року, напередодні щорічного святкування Конституції України співробітники Нововодолазького районного сектору з питань пробації спільно з представниками  Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Нововодолазької селищної ради провели просвітницький захід на тему: «Конституція України – новий відлік часу» для  неповнолітніх клієнтів пробації.

Під час заходу підоблікові клієнти пробації прослухали історичні факти про створення Констиції України,  переглянули відеоролики підвищили свої  знання про  конституційні права та обов’язків громадян у демократичній державі, засновану на повазі до прав і свобод людини, ознайомилися зі змістом та зачитали деякі статті з Конституції.

Метою заходу було поглибити знання підлітків про свою державу, історію українського народу; виховувати громадянина України; розширити кругозір, виховувати повагу до Основного Закону України, формувати правильне ставлення неповнолітніх до закону та необхідності їх дотримання.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше