Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ОГОЛОШУЄТЬСЯ КОНКУРС по відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності

Інформація
26.04.2021

Нововодолазька селищна рада оголошує конкурс по відбору суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Нововодолазької селищної ради (надалі – Конкурс).

          Інформація про умови проведення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності:

1. Відомості про замовника послуг з оцінки: Нововодолазька селищна рада, код ЄДРПОУ 04397997, юридична адреса: 63202, Харківська область, смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 14.

2. Відомості про об’єкт оцінки:

Відомості про об’єкт оцінки зазначені в додатку 1 «Інформація про об’єкт оцінки».

Інформація про подібні до об’єкта оцінки об’єкти, ознаки подібності яких наведено в додатку 2 до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Нововодолазької селищної ради, замовником послуг з оцінки не надається в зв’язку з її відсутністю.

3. Інформація про платника послуг з оцінки: Нововодолазька селищна рада, код ЄДРПОУ 04397997, юридична адреса: 63202, Харківська область, смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 14.

4. Вимоги до претендентів для участі у Конкурсі:

До участі в Конкурсі можуть бути допущені претенденти, які діють на підставі сертифікатів суб’єкта оціночної діяльності, виданих відповідно до Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», якими передбачено провадження практичної діяльності з оцінки майна за напрямами оцінки майна та спеціалізаціями в межах таких напрямів, що відповідають об’єкту оцінки.

Вимогами до учасників Конкурсу передбачено наявність:

- складеної відповідно до Положення про конкурсний відбір суб'єктів оціночної діяльності для проведення незалежної оцінки майна комунальної власності Нововодолазької селищної ради конкурсної документації, яку надано у визначений в інформації про проведення конкурсу строк;

- відповідної кваліфікації оцінювачів щодо об’єкта оцінки, що має підтверджуватися чинними кваліфікаційними свідоцтвами (кваліфікаційними документами) оцінювача, виданими згідно із Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні»;

- переліку оцінювачів, які будуть залучені до надання послуг з оцінки та підписання звіту про оцінку майна, та їх особистого досвіду щодо виконання робіт з оцінки подібного майна;

- досвіду суб’єкта оціночної діяльності щодо виконання робіт з оцінки подібного майна

5. Перелік підтвердних документів, які подаються на розгляд Комісії:

Конкурсна документація претендента складається з:

- конкурсної пропозиції, запечатаної в окремому від конкурсної документації конверті, в якій зазначено також строк виконання робіт (у календарних днях). Конкурсна пропозиція має містити пропозицію щодо вартості та строку виконання робіт у вигляді, передбаченому в додатку 1 «Інформація про об’єкт оцінки». Пропозиція щодо ціни надання послуг з оцінки подається з урахуванням усіх податків, які сплачує претендент згідно із законом;

- документів щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом із заповненою інформацією щодо досвіду суб’єкта оціночної діяльності та (або) оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна (додаток 3);

- підтвердних документів.

На конверті слід зазначити: «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності», а також зазначити назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності, та найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

До підтвердних документів, поданих на конкурс, належать:

- заява про участь у конкурсі з відбору суб’єктів оціночної діяльності за встановленою формою (додаток 4);

- копії установчих документів претендента;

- інформація про претендента (додаток 5).

Пропозицію щодо ціни надання послуг з оцінки; документи щодо практичного досвіду виконання робіт з оцінки разом з інформацією щодо досвіду претендента та оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з оцінки майна та підписання звіту про оцінку майна; підтвердні документи має засвідчити підписом керівник суб’єкта оціночної діяльності.

6. Кінцевий термін подання документів: конкурсна документація претендента подається в запечатаному конверті за чотири робочі дні до оголошеної дати проведення конкурсу (включно).

7. Дата, час і місце проведення Конкурсу:

12.05.2021 року, 10-00 год., 63202, Харківська область, смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 14 (приміщення Нововодолазької селищної ради, 2-й поверх).

8. Місцезнаходження Комісії, контактні телефони:

63202, Харківська область, смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 14 (приміщення Нововодолазької селищної ради, 2-й поверх), тел. (057-40) 4-35-76, (057-40) 4-30-18.

Встановлені форми заяви про участь у Конкурсі, інформації про претендента, інформації щодо досвіду претендента та оцінювачів додаються нижче та можна додатково отримати в Нововодолазькій селищній раді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше