Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Публічний моніторинг Стратегії розвитку Нововодолазької селищної територіальної громади на 2018-2025 роки

Новини
26.10.2021

Вперше, селищна рада, разом з проєктом «Зміцнення демократичного врядування. Стратегії для людей», що виконується ГО «СТЕП» за підтримки NED, проводить публічний моніторинг і звітування про виконання Стратегії розвитку Нововодолазької селищної територіальної громади на 2018-2025 р.

За підтримки проєкту, був розроблений інформаційний плакат з стратегічними цілями і досягненнями в рамках реалізації Стратегії, а також планами на майбутнє. Нововодолазька селищна рада працює прозоро та відкрита до нових ідей та пропозицій щодо розвитку нашої громади.

Якщо ви хочете бачити рідну Нововодолажчину успішною, процвітаючою та комфортною, ми завжди раді вислухати ваші ідеї, скласти план їх реалізації та втілити у життя.

Приходьте:

Смт Нова Водолага, вул. Донця Григорія, 14, 2-й поверх, Нововодолазька селищна рада, відділ економічного розвитку та інвестицій.

Пишіть нам:

vodolaga.otg-invest@ukr.net

Телефонуйте:

050-148-10-28

095-540-56-60

Заходьте на сайт:

vodolaga-gromada.gov.ua

Читайте і пишіть нам у фейсбуці:

facebook.com/vodolaga.sel.rada

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше