Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

"Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки"

Інформація
27.05.2021

Запрошуємо жінок Нововодолазької громади стати учасницями проєкту "Жінки залучені: шлях до зростання та економічної безпеки" (Крила). Набір триває до 10 червня 2021 року.

Долучайтесь до проєкту "Крила", який впроваджує Всеукраїнська благодійна організація "КОНВІКТУС УКРАЇНА" в партнерстві з Інститутом Пакт та за підтримки Уряду Канади.

 "Крила" - унікальний економічний проєкт для розвитку та розкриття потенціалу жінок. Він дає змогу пройти мотиваційну програму "Майстерня можливостей" для досягнення своїх життєвих цілей та покращення якості життя, допомагає посилити особисті та професійні компетенції для працевлаштування або започаткування власної справи.

Курс "Майстерня можливостей" - це індивідуальні та групові зустрічі один раз на тиждень, де жінки будуть працювати над власними ресурсами та цілями. Заняття будуть проходити у смт. Нова Водолага.  Під час занять будуть розглянуті наступні теми:

1.Мої життєві цілі. Будемо вчитись правильно ставити собі цілі в житті.

2.Мої найближчі кроки для досягнення цілей. Будемо вчитись робить перші кроки для досягнення своїх цілей.

3.Моя система підтримки. Проаналізуємо сфери життя, що дасть змогу зрозуміти з чого потрібно починати зміни у своєму житті.

4.Мої права. Розглянемо основи трудового та сімейного права.

5.Мої досягнення і плани.

Після мотиваційних занять жінки мають обрати один з двох напрямків.

Напрямок «Працевлаштування» включає в себе проходження дводенного тренінгу у смт Нова Водолага, на якому будуть розглянуті наступні теми:

1.Як та де шукати роботу, в тому числі віддалену.

2.Аналіз ринку праці.

3.Як скласти конкурентоспроможне резюме.

4.Як пройти співбесіду.

Напрямок «Започаткування власної справи» включає в себе проходження дводенного тренінгу у м. Харків (проїзд, проживання, харчування безкоштовно), на якому будуть розглянуті наступні теми:

1.Як зареєструвати власну справу.

2.Ведення фінансового обліку.

3.Як просувати товар чи послугу.

4.Написання бізнес плану.

Після проходження курсу Майстерні, буде можливість на конкурсній основі отримати обладнання для реалізації своєї бізнес-ідеї та менторську підтримку.

Додатково в рамках проєкту передбачені можливості для розвитку малого бізнесу та навчання в IT-школі для жінок.

До участі в програмі запрошуємо: жінок від 18 років, які проживають у Нововодолазькій громаді,  не мають роботи, або тих, які мають нестійку, сезонну зайнятість, мають бажання розвиватися та готові реалізувати свої мрії.

Участь у всіх заходах проєкту є безкоштовною. Також передбачені компенсація проїзду та гаряче харчування під час проведення групових занять та тренінгів.

Детальну інформацію про проєкт та можливість участі у ньому Ви можете отримати зателефонувавши за номером  0666334894. Або звертайтеся до Відділу економічного розвитку та інвестицій Нововодолазької селищної ради за тел: (05740) 42091 (Анна Пікалова).

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше