Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про донорство крові та її компонентів!

Інформація
28.07.2021

Комунальне некомерційне підприємство Харківської обласної ради "Обласний центр служби крові" (далі-КНП ХОР "ОЦСК") - єдина установа в Харківській області, яка займається питаннями організації, заготівлі, тестування донорської крові та її компонентів з метою сталого забезпечення в достатній кількості, на безоплатній основі компонентами донорської крові закладів охорони здоров'я м. Харків та Харківської області.

Ефективне функціонування цієї області медицина передбачає створення в необхідних обсягах запасів компонентів крові для надання своєчасної медичної допомоги пацієнтам.

З розвитком новітніх технологій при оперативних втручаннях зростає потреба в якісних та безпечних компонентах донорської крові, постійними споживачами яких є пологові будинки, онкодиспансери, дитячі лікарні, хірургічні та реанімаційні відділення, військові шпиталі, шпиталі зони АТО та інші заклади охорони здоров'я.

При здачі крові донору надається можливість безкоштовного медичного та клініко-лабораторного обстеження на ВІЛ-інфекцію, вірусні гепатити В,С та сифіліс, визначається група та резус крові.

Усі донори отримають безкоштовні результати обстеження. 

Ми працюємо в форматі стаціонарного забору крові за адресою: м. Харків, вул. Клочківська, 366 та для зручності заготівля крові проводиться виїзними бригадами КНП ХОР "ОЦСК".

Долучаючись до руху донорства, ви рятуєте людей і піклуєтесь про здоров'я близьких!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше