Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Старт проєкту в Нововодолазькій громаді

Новини
28.08.2023

Маємо для Вас дещо цікаве 🙌🏻

📢 У Нововодолазькій громаді, завдяки команді Асоціації учасницького розвитку громад розпочалась реалізація проєкту «Підвищення спроможності місцевих громадських організацій для стійкої інтеграції ВПО у трьох партнерських громадах Харківської та Запорізької областей».

☝🏼Проєкт триватиме з серпня по лютий місяць та буде спрямований на посилення співпраці представників громади, в тому числі ГО, молоді, ВПО, волонтерів та інших груп населення з органами місцевого самоврядування у процесах активізації громадянського суспільства громад Запорізької та Харківської областей.
📌В рамках реалізації даного проєкту планується:
✅Організація роботи Хабів соціальної згуртованості, як місць де проводяться місцеві заходи, обговорюються нові ініціативи.
✅Підвищення спроможності місцевих ГО через організацію навчань та проведення стратегічних сесій для ГО.
✅Створення місцевих груп із представників ОМС, ГО, ВПО, які будуть проводити стійку роботу із розбудови громад та залучатимуть до цієї роботи вразливі групи, враховуючи їх інтереси на підставі партисипативної оцінки потреб різних соціальних груп.
✅Підвищення рівня довіри до органів місцевого самоврядування зі сторони мешканців громад.

Цей проєкт - це справжня симфонія заходів, що сприяють соціальній інтеграції та сталості.

✨Проєкт «Підвищення спроможності місцевих громадських організацій для стійкої інтеграції ВПО у трьох партнерських громадах Харківської та Запорізької областей», що впроваджується Асоціацією учасницького розвитку громад.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше