Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання селищного голови

Привітання
31.12.2021

Ось і закінчився 2021 рік – рік не простий як для держави, так і для нашої громади. Ми разом зробили багато, наша громада стала більшою та міцнішою, кожен з нас щоденно працював для добробуту та розбудови Нововодолажчини.

Хочу всім вам подякувати за підтримку і співпрацю, впевнений, що любов до нашої громади, прагнення зробити її кращою буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

У новому році бажаю виконання задуманих планів, вдалого вирішення складних ситуацій, щоб кожен день дарував усмішки і частинку добра. Нехай 2022 рік буде наповнений яскравими фарбами, приємними враженнями і радісними подіями, атмосфера свята, надії, радості буде з вами весь рік, а здоров'я дасть можливість здійснити всі мрії.

 Зі святом! З Новим роком!

З повагою,

Селищний голова                      Олександр ЄСІН

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше