Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про засідання робочої групи

Новини
30.07.2021

29.07.2021 року у великій залі Нововодолазької селищної ради відбулося засідання робочої групи з розроблення стратегічного документу сфери охорони здоров'я Нововодолазької селищної територіальної громади за проєктом GIZ "Зміцнення ресурсів для сталого розвитку приймаючих громад на сході України".

У засіданні взяли участь представники AISM (Association internationale de cooperation medicale), головний лікар КНП "Нововодолазька центральна лікарня" Нововодолазької селищної ради Олег Яковенко, заступник головного лікаря КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" Нововодолазької селищної ради Валентина Головаш та начальник відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради Анна Пікалова. На даній зустрічі були визначені та обговорені складові сильних та слабких сторін системи охорони здоров'я громади, фактори що впливають на медичну галузь громади вцілому. Також були обговорені основні проблеми та перспективи розвитку функціонування системи охорони здоров'я та узгоджено подальші кроки розробки проєкту стратегії розвитку галузі охорони здоров'я Нововодолазької громади відповідно до визначених потреб.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше