Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сьогодні відбулося громадське обговорення

Новини
30.08.2021

Відповідно до розпорядження селищного голови  про проведення громадського обговорення в приміщенні селищної ради, обговорено питання щодо врахування громадських інтересів у «Проєкті Стратегії розвитку надання соціальних послуг Нововодолазької територіальної громади на 2021-2027 роки».

Під час громадського обговорення учасниками було прийнято резолюцію, якою рекомендовано врахувати пропозиції громадськості, що відповідають законодавчим та нормативно-правовим актам у сфері соціального захисту населення та надання соціальних послуг, а також винести проєкт Стратегії розвитку надання соціальних послуг Нововодолазької територіальної громади на 2021-2027 роки для подальшого затвердження на сесії селищної ради.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше