Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Про підвищення кваліфікації для соціальних працівників терцентру

Новини
07.07.2021

З метою підвищення кваліфікації, отримання нових знань у зв’язку з інтенсивним розвитком соціальної роботи, осмислення досвіду практичної діяльності, досягнення вищого рівня в умовах постійних змін практики соціальної діяльності, підвищення рівня професіоналізму через постійне професійне самовдосконалення працівники КУ «ТЦСО» постійно беруть участь в курсах підвищення кваліфікації та семінарах.

З 17 червня  по 30 червня 2021 року (включно) 23 працівника КУ «ТЦСО» пройшли курс підвищення кваліфікації для працівників територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Харківської області за спеціальністю 231 «Соціальна робота» за очною (денною) та заочною (дистанційною) формами навчання (30 годин; 1 кредит) та отримали свідоцтва про проходження підвищення кваліфікації Міністерства освіти і науки України Харківського національного університету імені Каразіна центра післядипломної освіти.

Своїм досвідом та знаннями ділись:

ТАТАРИНОВ Михайло Вікторович, директор Центру післядипломної освіти університету

СИЧОВА Вікторія Вікторівна, доктор державного управління, професор кафедри соціології управління та соціальної роботи соціологічного факультету університету

ХИЖНЯК Лариса Михайлівна, доктор соціологічних наук, професор кафедри прикладної соціології та соціологічних комунікацій соціологічного факультету університету 

ВАКУЛЕНКО Світлана Миколаївна, кандидат соціологічних наук, доцент кафедри соціології управління та соціальної роботи соціологічного факультету університету

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше