Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про проведення громадського обговорення

Анонс події
20.08.2021

 30 серпня 2021 року о 10.00 у великій залі Нововодолазької селищної ради відбудеться громадське обговорення на тему: «Проєкт Стратегії розвитку надання соціальних послуг Нововодолазької територіальної громади на 2021-2027 роки».

Відповідно до розпорядження селищного голови про проведення  громадського обговорення на тему: «Проєкт Стратегії розвитку надання соціальних послуг Нововодолазької територіальної громади на 2021-2027 роки» (далі-Стратегія) проводиться громадське обговорення результатів стратегічного аналізу та пріоритетів розвитку сфери надання соціальних послуг громади.

Під час консультацій, спрямованих на знайомство з думкою громадськості щодо проєкту Стратегії, ми розраховуємо на зауваження, коментарі та пропозиції, які дозволять доповнити або розширити можливі напрямки розвитку системи надання  соціальних послуг, включаючи конкретні заходи виконання Стратегії. Нам важливо почути думки кожного мешканця  громади, який хоче долучитись до публічного громадського обговорення  з приводу стратегічного аналізу, стратегічних напрямків та цілей, що визначені у Документі (Завантажити). Текст можна отримати в електронному вигляді у выддылы соціального захисту населення за адресою смт Нова Водолага, вул.Донця Григорія,6  2 поверх. Просимо Вас на електронну адресу  soc_nvgromada@ukr.net або vodolaga.otg-invest@ukr.net надсилати свої зауваження чи пропозиції із зазначенням контактних даних, згідно з Додатком (Завантажити). Також зауваження та пропозиції приймаються в приміщенні Відділу соціального захисту населення Нововодолазької селищної ради до 28 серпня 2021 року.

У подальшому всі зібрані матеріали будуть опрацьовані та систематизовані робочою групою в єдиний документ та передані на розгляд  сесії Нововодолазької селищної ради для затвердження.

Нагадуємо, що підготовка цього важливого документа відбувалась за участю представників органів місцевого самоврядування, надавачів та споживачів соціальних послуг, громадських активістів, фахівців за експертної підтримки консультантів проєкту «Впровадження орієнтованого на потреби підходу в соціальному секторі».

У результаті стратегічного планування розвитку системи надання соціальних послуг  громада отримає документ, завдяки якому зможе раціонально організувати свою діяльність у сфері соціального захисту населення та ефективно розподілити ресурси. 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше