Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці Нововодолазької громади!

Інформація
13.09.2021

 Ситуація в світі та в Україні із захворюванням на коронавірусну хворобу нестабільна і загрозлива, у тому числі через стрімке поширення штаму «дельта». Доводимо до вашого відома, що станом на 13.09.2021 року за даними КНП «ЦПМСД» Нововодолазької селищної ради з підтвердженим діагнозом COVID-19 отримують лікування 21 пацієнт-мешканець Нововодолазької громади. На амбулаторному лікуванні під наглядом сімейного лікаря перебуває 14 захворівших із них 3 дітей. З кожним днем все більше зростає кількість хворих, що не може не викликати занепокоєння. На жаль, ніхто не застрахований від хвороби, навіть ті, хто вже перехворів. І зараз єдиним та дієвим методом профілактики цієї недуги є вакцинація.

 Перенесена коронавірусна хвороба не може бути вагомою причиною відкладати вакцинацію на пізніше. Тому переконливо радимо і запрошуємо вас прийти та вакцинуватися. Зробити це можна в пункті щеплень з 9.00.до 18.00 за адресою: смт Нова Водолага, вулиця Кооперативна,6 приміщення поліклініки, 3 поверх або в амбулаторіях у сільських населених пунктах Нововодолазької громади. Станом на 13.09.2021 року вакциною від COVID-19 у КНП «ЦПМСД» Нововодолазької селищної ради щеплено 1 дозою 3794 особи, 2 дозою - 3179. На даний час у КНП «ЦПМСД» Нововодолазької селищної ради щеплення можна отримати вакцинами:

- Pfizer(Comirnaty - Бельгія)

- CoronaVac(  Sinovac Китай)        

-AstraZeneсa (Швейцарія)

Телефон для довідкової інформації (05740)4-10-16, моб.0994124872

Шановні жителі Нововодолазької громади, дбайливе ставлення до власного здоров’я вбереже вас від хвороби. Не забувайте виконувати три  простих правила протиепідемічної безпеки, а саме: дотримуйтесь дистанції, носіть захисні маски та користуйтеся санітайзерами. Бережіть себе та своїх рідних! 

При перших симптомах респіраторних захворювань обов’язково зверніться до  свого сімейного лікаря.

Новини на цю ж тему

Сучасне операційне обладнання для Нововодолазької лікарні

Сьогодні відбулося відкриття проєкту-переможця «Сучасна операційна у хірургічному відділенні КНП «Нововодолазька ЦЛ»
Новини
20.10.2021

Всесвітній день боротьби з раком молочної залози

КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" інформує:
Інформація
20.10.2021

У КНП «ЦПМСД» Нововодолазької селищної ради відбулася «Ярмарка здоров’я»

16 вересня 2021 року в амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт Нова Водолага комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги», яка знаходиться в поліклінічному відділенні пройшла «Ярмарка здоров’я»
Новини
17.09.2021

Про ступінь захворюваності на COVID-19 y громаді

КНП «ЦПМСД» Нововодолазької селищної ради інформує:
COVID-19
17.09.2021

Медикам громади вручили новий спецодяг!

Напередодні професійного свята - Дня медичного працівника Нововодолазький селищний голова Олександр Єсін вручив новий спецодяг - халати із логотипами первинної ланки медицини - Центру первинної медико-санітарної допомоги Нововодолазької селищної ради!
Новини
18.06.2021

Чергова перемога у конкурсі

Нововодолазька селищна рада є одним із переможців конкурсу «Ефективна медицина в громаді»!
Новини
24.05.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше