Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

У КНП «ЦПМСД» Нововодолазької селищної ради відбулася «Ярмарка здоров’я»

Новини
17.09.2021

16 вересня 2021 року в амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт Нова Водолагакомунального некомерційного підприємства«Центр первинної медико-санітарної допомоги», яка знаходиться в поліклінічному відділенні відбулася «Ярмарка здоров’я» у рамках презентації проєкту – переможця конкурсу грантів «Енергія розвитку» від групи Нафтогаз.
Проєкт «Зміцнити забезпечення закладів сімейної медицини Нововодолажчини – шлях до громади здорових людей!» отримав грант у розмірі 100 000 грн. У рамках проєкту було придбано 12-канальний електрокардіограф з цифровим інтерфейсом, 7 освітлювальних таблиць для перевірки гостроти зору для семи амбулаторій загальної практики сімейної медицини громади, сухожарова шафа, 2 холодильники побутові для зберігання вакцин, а також, бактерицидні лампи.

Усі відвідувачі ярмарку здоров’я отримали інформаційні буклети, мали змогу оглянути обладнання, закуплене в рамках проєкту, за бажанням перевірити гостроту зору чи зробити кардіограму серця.

Новини на цю ж тему

Сучасне операційне обладнання для Нововодолазької лікарні

Сьогодні відбулося відкриття проєкту-переможця «Сучасна операційна у хірургічному відділенні КНП «Нововодолазька ЦЛ»
Новини
20.10.2021

Всесвітній день боротьби з раком молочної залози

КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" інформує:
Інформація
20.10.2021

Про ступінь захворюваності на COVID-19 y громаді

КНП «ЦПМСД» Нововодолазької селищної ради інформує:
COVID-19
17.09.2021

Шановні мешканці Нововодолазької громади!

Ситуація в світі та в Україні із захворюванням на коронавірусну хворобу нестабільна і загрозлива, у тому числі через стрімке поширення штаму «дельта»
Інформація
13.09.2021

Медикам громади вручили новий спецодяг!

Напередодні професійного свята - Дня медичного працівника Нововодолазький селищний голова Олександр Єсін вручив новий спецодяг - халати із логотипами первинної ланки медицини - Центру первинної медико-санітарної допомоги Нововодолазької селищної ради!
Новини
18.06.2021

Чергова перемога у конкурсі

Нововодолазька селищна рада є одним із переможців конкурсу «Ефективна медицина в громаді»!
Новини
24.05.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше