Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Сучасне операційне обладнання для Нововодолазької лікарні

Новини
20.10.2021

20.10.2021 року відбулося відкриття проєкту-переможця «Сучасна операційна у хірургічному відділенні КНП «Нововодолазька ЦЛ» Нововодолазької селищної ради конкурсу мініпроєктів Харківської обласної ради «Ефективна медицина в громаді» у 2021 році.

 У рамках мініпроєкту було оснащено відділення для лікування хворих хірургічного профілю КНП «Нововодолазька ЦЛ» новими операційними столами, на загальну суму 484 247 грн. (кошти обласного бюджету-341 040 грн., кошти бюджету Нововодолазької громади-143 207 грн.). Завдяки реалізації проєкту створено комфортні умови для пацієнтів і медичного персоналу під час  проведення оперативних втручань.  

Сертифікат проєкту-переможця  головному лікарю КНП «Нововодолазька центральна лікарня» Олегу Яковенку та першому заступнику селищного голови Лілії Іващенко вручила секретар Конкурсного комітету, начальник відділу розвитку територіальних громад, інвестицій та проєктного менеджменту виконавчого апарату обласної ради Олена Мороз.

Новини на цю ж тему

Всесвітній день боротьби з раком молочної залози

КНП "Центр первинної медико-санітарної допомоги" інформує:
Інформація
20.10.2021

У КНП «ЦПМСД» Нововодолазької селищної ради відбулася «Ярмарка здоров’я»

16 вересня 2021 року в амбулаторії загальної практики сімейної медицини смт Нова Водолага комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги», яка знаходиться в поліклінічному відділенні пройшла «Ярмарка здоров’я»
Новини
17.09.2021

Про ступінь захворюваності на COVID-19 y громаді

КНП «ЦПМСД» Нововодолазької селищної ради інформує:
COVID-19
17.09.2021

Шановні мешканці Нововодолазької громади!

Ситуація в світі та в Україні із захворюванням на коронавірусну хворобу нестабільна і загрозлива, у тому числі через стрімке поширення штаму «дельта»
Інформація
13.09.2021

Медикам громади вручили новий спецодяг!

Напередодні професійного свята - Дня медичного працівника Нововодолазький селищний голова Олександр Єсін вручив новий спецодяг - халати із логотипами первинної ланки медицини - Центру первинної медико-санітарної допомоги Нововодолазької селищної ради!
Новини
18.06.2021

Чергова перемога у конкурсі

Нововодолазька селищна рада є одним із переможців конкурсу «Ефективна медицина в громаді»!
Новини
24.05.2021
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше